Våre ansatte i Oslo

SE LENGER NED PÅ SIDEN FOR KART, ÅPNINGSTIDER OG KONTAKTINFORMASJON.

JUNE

DAGLIG LEDER

June er eier av Comino Oslo og Moss. Hun startet sin frisør karriere i 1993 og har deretter utdannet seg som makeup artist. Dette er en dame med mye energi og har en solid kunnskap som brukes til show, visninger, kurs og diverse TV produksjoner som skal vi danse mm der hun har vært fast frisør og stylist siden sesong 2 i 2006.

VIBEKE

Vibeke har vært i frisør bransjen siden 2004, siden da har hun vært ivrig innenfor konkurranse miljøet og kan vise til flere gode plasseringer i NM. Hun studerte makeup i London der hun senere jobbet på beauty/fashion-phootoshots og runway oppdrag. Hun er en frisør med godt humør og finner gode resultater etter kundens ønske.

MIA

Mia er en blid og utadvendt frisør som er glad i nye utfordringer, hennes store lidenskap er farge/striper da hun utdannet seg til og bli “master color expert” innenfor Wella. Hun har jobbet i Trondheim i flere år som stylist og makeup artist. Hvis hun ikke jobber i salongen er hun ute på diverse styling oppdrag.

ADA

Ada er en av våre nyeste tilskudd, hun kom hit fra Telemark der hun tok utdannelse og lærlingtiden sin. Ada er en ivrig frisør som er veldig læredyktig og klipp er en av hennes lidenskaper. Hun er en blid og omgjengelig person som alltid har et smil på lur. Hun er ikke redd for nye utfordringer og lytter godt til kundene sine.

JACKIE ANNA

Jackie Anna er en frisør med store ambisjoner og er en svært effektiv og flink frisør, Jackie har jobbet hos oss i mange år og har deltatt i flere konkurranser der hun har oppnådd både 1 og 2 plass. Hennes spesialitet er farge og striper.

KONTAKTINFO OG ÅPNINGSTIDER

Benytt kontaktskjemaet under for å sende en melding til vår salong i Oslo, eller se lenger ned på siden for våre åpningstider, telefonnummer og adresse.

Vi holder til på Ila senteret mellom Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen. Ring oss for en timeavtale eller drop-in etter ønske.

ÅPNINGSTIDER:

Mandag – Fredag 10:00 – 19:00

Lørdag 10:00 – 17:00

KONTAKT OSS:

AddresseWaldemar Thranes gt. 25

Telefon22 11 18 60

E-postoslo@comino.no

Comino Oslo

 

 

Map Data
Map data ©2018 Google
Map DataMap data ©2018 Google
Map data ©2018 Google